Sticker ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir.
1 - Sticker Ücreti: 100 TL
2- Beytepe Halkbank Şubesi : IBAN: TR52 0001 2001 5450 0006 0000 06 (Dekont açıklamasına araç Plakası yazılması zorunludur.)
Hesap Adı: Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
3- Araç Ruhsatı aslı (Ruhsat başvuru sahibinin veya birinci derece yakınının üzerine olmalıdır.)
4- Nüfus Cüzdanı
5- Kurs Sözleşmesi ve ya Kurs kimliği
Kurs Sözleşmesi ve ya Kurs kimliği ile birlikte //guvenlik.hacettepe.edu.tr/sticker Sayfası üzerinden kayıtlı olduğunuz dönem “Geçici Beytepe Bahar / Güz” seçeneği ile evrakların yüklenmesi ve daha sonra den hafta içi mesai saatleri içerisinde Beytepe Koruma ve Güvenlik Müdürlüğümüzden temin edebilirler. (Formda belirtilen "sicil no/öğrenci no kısmına T.C. numaranızın ilk üç rakamı - Fakülte/Enstitü/Birim/Kurum ya da İşyeri: KURSLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ" diye belirtilmelidir.)
** Hafta içi gelemeyecek kursiyerlerimiz için Dekont, Araç ruhsatı ve Nüfus Cüzdan (Ön yüzü) fotokopilerini e-posta ile tarafımıza iletmesi durumunda araç stickerınız tarafımızca alınacaktır.